Copou Garden Residence

de la 68500 EUR

Copou, Iasi

Descriere ansamblu

COPOU GARDEN RESIDENCE
Un mic oraș într-un oraș european 
O singură plimbare este de ajuns să te îndrăgostești de imaginea idilică din timpul zilei și de liniștea care se lasă odată cu venirea serii în Aleea Sadoveanu.
Aici, în prelungirea bulevardului Carol, va prinde viață Copou Residence Garden, primul proiect care nu își propune să fie doar un alt ansamblu rezidențial, ci un MIC ORAȘ, comunitatea celor care visează la un spațiu al lor în care natura să se îmbine perfect cu stilul urban, specific unui oraș european. 
 
În Copou Garden Residence, fiecare își va găsi locul care să-i devină ACASĂ.
În funcție de nevoi, viitorii membri ai comunității Copou Garden Residence vor putea alege din cele 280 de apartamente cu 1 cameră, 560 de apartamente cu 2 camere și 280 de apartamente cu 3 camere. 
 
 
Natura este la ea acasă
 
 
Micul oraș va dispune de o grădină interioară de 20.000 mp, amenajată special pentru comunitatea Copou Garden Residence, cu alei, spații verzi, bănci, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, pistă pentru biciclete și pentru iubitorii de jogging.
 
 
Prețuim clipele petrecute în familie
 
 
Pentru că timpul este prețios și pentru că ne dorim ca locuitorii comunității Copou Garden Residence să-l petreacă cu cei dragi, în micul lor oraș vor avea totul la îndemână.
 
Diminețile și după-amiezile locuitorilor Copou Garden Residence nu vor fi pe fugă pentru că tot ce au nevoie va fi la ei acasă: grădiniță și școală, loc de joacă pentru copii, market, clinică medicală, bănci, centru de relaxare și înfrumusețare, restaurant, cafenea.
 
Proiectul imobiliar va include 1.120 de apartamente (280 apartamente cu 1 cameră, 560 apartamente cu 2 camere, 280 apartamente cu 3 camere), 32.000 mp destinați pentru aproximativ 1.200 de locuri de parcare și 12.000 mp pentru spații comerciale.
 
Preturi incepand de la 1000 Euro/mp util + 500 Euro/mp balcon.
 
Comision 0% pentru cumparator.
 
Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate
www.palaceimobiliare.ro

Telefon: 0733.022.022
E-mail: office@palaceimobiliare.ro
© 2023 | Palace Real Estate | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar | Termeni si conditii | Despre cookies